Kolstrup Tuning Test & Tune 1 Forstør

Test & Tune Holeby Airport 17 april

EventTT1

Ny

For at kunne være klar til sæsonstart, så har vi lejet os ind på flyvepladesen i Holeby, hvor det vil være muligt at teste sin bil, onsdag d. 17 april fra 10.00 - 16.00 på et lukket område, uden politi og fare for at ramme fodgængere eller høns.

Det er primært for folk der kører Streetrace / Dragrace der vil kunne komme og teste, men hvis du har en banebil og skal lave shakedown test eller noget, så er du også velkommen.

Hvad skal der ske:
Vi laver 2 forskellige "baner". En hvor man kan teste starter og en hvor man kan teste bilen på 402m.
Landingsbanen er 1,2 km lang, så der er altså god plads.

Så hvis du har en racerbil der skal have lave shakedown test eller godt vil lege med dæktryk / hjulvinkler eller lignende for at komme hurtigst muligt fra start, så er der altså en hel dag her.


Måleudstyr:
Man skal selv sørge for måleudstyr på dagen, da vi ikke har tidstagning, men man kan få nogle rimelig gode resultater med en G-måler / GPS måler, så man kan se om tingene forbedrer sig.


Hjælp til fintuning:
Der vil også være mulighed for at Kolstrup Tuning kan fin optimere lidt på jeres motorstyringen, så man er sikker på at blanding osv. er som det skal være. Kontakt os meget gerne inden, så vi lige kan snakke sammen om hvad der skal ske.


Pris:
Prisen er 550 kr pr. bil der skal køre på banen.
Der er IKKE åbent for publikum, men det er selvfølgelig i orden at have sine mekanikere med.


Sikkerhed:
På 402m banen skal man have styrthjelm og sikkerhedssele på og som sagt kører vi kun med en bil af gangen.
Det er tilladt at have en mekaniker med i bilen ude på banen og denne skal selvfølgelig også have styrthjelm og sikkerhedssele på.


Det er ingen løbsdag:
Bemærk at dette er en TEST AND TUNE day og ikke en løbsdag. Så derfor vil der blive kørt enkelt start på 402m banen af sikkerhedsmæssige årsager.
Hvis man vil køre race og imod andre, så er det lørdag d. 27 april at det foregår i Holeby, hvor DASU's DM serie i Streetrace starter deres 2019 sæson.


Dårligt vejr:
I tilfælde af regnvejr aflyser vi af sikkerhedsmæssige årsager arrangementet, men har en backup dato der hedder 23 april, hvor vi så flytter arrangementet til.a


Forplejning:
Sørg selv for at medbringe mad og drikke.


Tilskuere:
Dette er et lukket arrangement hvor der ikke er adgang for tilskuere. Det er kun for dem der skal teste og deres mekanikere og der er dermed ikke adgang for publikum.


Tilmelding:
Du tilmelder dig ved at betale her på hjemmesiden. Herefter vil du modtage en mail og blive skrevet på deltager listen.
Vi har sat en begrænsning på 20 deltagere.
Hvis du ønsker at betale via Mobilepay eller bank overførsel, så send os en mail.


Kontakt:
Kontakt os på salg@kolstrup-tuning.dk eller tlf. 3176 7978 hvis du har spørgsmål.

440,00 kr

1 other products in the same category: