Motor helbreds test

Vi tilbyder forskellige former for test af din motors helbred.
Vi kan tilbyde en laboratorieanalyse af olien i din motor, for at se om lejer eller stempler er ved at være slidte eller om der er spor af kølevæske i olien eller om olien har haft det for varmt.

Vi kan tilbyde en effektmåling af din bil på rullefelt, for at se om den har sine hestekræfter hjemme og lave datalogs med widebandsonde, for at se om den kører for fed eller mager blanding.

Vi kan tilbyde Leakdown test på din motor, for at se om den er helt tæt i ventilsæder, toppakning og stempelringe / cylindre.

Vi har mulighed for med et minikamera at filme inde i bil motor og se hvordan f.eks. stempeltoppe og cylindre ser ud, hvis der er mistanke om at noget er ved at gå galt eller allerede er gået galt.

Motor helbreds test   Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • 480,00 kr

    Vi kan tilbyde at teste din bil på rullefelt og se om din motor yder den forventede effekt.Vi benytter os af en Dynomet inerti rullefelt som præcist fortæller hvor mange hestekræfter og moment din motor yder. Et rullefelt er også et vigtigt værktøj i forbindelse med tuning og fejlfinding på biler.Vi kan tilbyde måling på rullefeltet i Ringsted.Det er et... Vi kan tilbyde at teste din bil på...

    På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat