Rotrex Superchargers

Vi er distributør af Rotrex kompressorer i hele Skandinavien.
Hvis du er fra Sverige, Norge eller Finland, så kontakt os på salg@kolstrup-tuning.dk og vi sender dig en faktura så du kan betale via din bank eller Paypal.

Så ud over at sælge Rotrex kompressorer, kan vi også tilbyde fremstilling af kits til netop din bil og tilbyde en turnkey løsning, hvor bilen også får lavet motorstyring og justeret ind på rullefelt.

Rotrex Superchargers  Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Rotrex Supercharger...

  Rotrex har med deres patenteret traction drev, lavet verdens mest effektive centrifugal kompressor. Den kompakte størrelse gør at den er nem at finde plads til i motorrummet og der findes modeller fra 30 HK til 960 HK, alt efter hvad ens setup kræver.
  Kolstrup Tuning er distributør af Rotrex i Skandinavien og vi hjælper dig gerne på vej til at få valgt den helt rigtige kompressor til netop dit setup. Vi kan også tilbyde en komplet turnkey løsning, hvor du kommer med bilen og så står vi for design, montering og til sidst justering på rullefelt, så du får den optimale løsning.

 • Rotrex tilbehør
 • Rotrex kompressor kits

  Vi har udviklet forskellige færdige kits til flere forskellige biler og i øjeblikket arbejder vi på 3 helt nye kits til Honda B-serie, Toyota AE86 og de små 3 cylindret Aygo/C1/107 trillinger.
  Hvis du har en bil vi skal lave en custom kit til, så kontakt os endelig.